Just say no Неділя, 05.19.2024, 6:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Наркотики » Чи можна засуджувати наркомана?
Чи можна засуджувати наркомана?
IgorivnaДата: Неділя, 03.11.2012, 9:00 PM | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Пишемо свої думки
 
IgorivnaДата: Неділя, 03.11.2012, 11:49 PM | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
В наші часи проблема наркотичної залежності стоїть майже на першому місті. Чому люди починають вживати наркотики? Існують багато причин: через розпад сім’ї, безробіття, розчарування у житті. Насамперед, така людина не має духовності, віри у себе, у краще життя, незадоволена собою. Отже загальна причина і втрата надії. Але й підлітки, діти, ті, які ще не розуміють усю важливість і шкідливість наркотиків. У цьому віці молода людина хоче спробувати щось нове. Спочатку куріння, потім алкоголь, і вона вже не може зупинитись. Якщо вже не можеш покласти, цьому кінець, можна вважати що ця людина, як особистість вже втрачена. Бо від наркозалежності позбавляються одна людина із тисячі. Наркотики - це речовина, що виводить з під контролю свідомість.
Але таких людей не треба зневажати за їх слабкість та хворобу, їм треба допомагати, намагатися зрозуміти їх. Основна проблема людини наркомана те. що йому ні з ким поговорити, висловити почуття, думки, ні від кого вислухати пораду, як далі жити.
Щоб вилікуватись потрібно бажання самої людини, прикладання зусиль і підтримка оточуючих. Вилікував тіло, не можеш вилікувати душу, не змінне ніхто, не зможе змінній безвольний характер.
Отже, наркозалежність - це проблема не однієї людини, а усього світу, бо через голку найчастіше передається СНІД - проблема №1 у світі, яку поки що невідомо, як вирішити.
Давайте відкинемо слова, укорінену думку людей «моя хата з краю, я нічого не знаю» і будемо жити і боротися разом, турбуючись один про одного.
 
FurkalkaДата: Вівторок, 03.13.2012, 12:03 PM | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
Так,вони слабаки!
Бо вирішили що це вирішить їхні проблеми,поліпшить життя
 
Форум » Test category » Наркотики » Чи можна засуджувати наркомана?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz