Just say no Вівторок, 05.07.2024, 9:27 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Наркотики » Легалізація легких наркотиків (Легалізація легких наркотиків - так чи ні?)
Легалізація легких наркотиків
IgorivnaДата: Неділя, 03.11.2012, 9:02 PM | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Ваші думки на тему легалізації легких наркотиків. Так чи ні?
 
IgorivnaДата: Понеділок, 03.12.2012, 5:18 PM | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Сьогодні з вуст кожного підлітка не раз звучало слово НАРКОТИКИ. Кожний підліток не раз задивлявся на вивіску з надписом “Алкоголь” або ж “Сигарети”. Але не кожний бажав отримати “кайф” від малої дози важких наркотиків. Та нажаль сьогодні важкі наркотики проблема нашої країни. Щороку від зловісного впливу наркотиків на підсвідомість людини гинуть тисячі неповнолітніх та зрілих людей.
Зловісна голка завжди транслюється по телевізору з застереженням. Але нажаль людей притягує до цієї голки і люди починають вживати наркотики. Що ж так зваблює безневинних людей обирати наркотики, а не безпечне й здорове життя? Чому люди, які розуміють всю небезпеку, починають вживати наркотики? Мабуть єдина причина – це бажання відчути ту легкість від наркотиків, яка коштує люжині набагато більше ніж вона розраховує… Це коштує їй життя.
Та на щастя сьогодні створили оздоровчі центри де надають допомогу залежним від наркотиків. 30-50% залежних людей мають надію побачити завтра. Але інша половина людей занадто дорого платить за цю хворобу. Я не розумію, як люди в один день виходять з плакатами на вулицю, протистуючи проти легких і важких наркотиків, а на наступний день вони залежать від дози. Невже наркотики невід`ємна складова нашого життя? Невже молодь не зможе обійтись без сигарет або спиртного? Невже наші надії і сподівання затьмарять наркотики? Я сподіваюсь, що ми зможимо перебороти наркотики. Я впевнений, що нестримна жага до життя сильніша ніж бажання отримати 10 –секундний “кайф” від смертоносної дози. Ми можемо втриматись від наркотиків і ми обов’язково втримаємося від них! Наша доля в наших руках!
 
FurkalkaДата: Вівторок, 03.13.2012, 12:04 PM | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 10
Репутація: 0
Статус: Offline
Хмм,я думаю сигарет і алкоголю вже аж занадто,ще тільки наркотиків не вистачало)
 
Форум » Test category » Наркотики » Легалізація легких наркотиків (Легалізація легких наркотиків - так чи ні?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz