Just say no Вівторок, 05.07.2024, 12:10 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Алкоголь » Алкоголь - засіб впливу на людину
Алкоголь - засіб впливу на людину
lenys6kaДата: Неділя, 03.11.2012, 9:11 PM | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Аналізуємо
 
IgorivnaДата: Неділя, 03.11.2012, 11:47 PM | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Мені дуже не подобається, що ця отрута існує в нашому житті. Це слабкість, якою людина щоденно своїми руками руйнує себе як особистість, деградуючи до рівня тварин, одночасно гублячи свій організм фізіологічно. Виразка шлунку, дванадцятипалої кишки, цироз печінки, інфаркти, алкогольна епілепсія – цей список можна продовжувати до нескінченності. Окремим рахунком є зруйновані сім’ї , скалічена психіка дітей, біль та розпач дружин та матерів, самогубства, п’яний травматизм…Алкоголь впливає на вагітність жінок, в результаті чого дуже часто народжується хвора дитинка з відхиленнями.
Я ненавиджу ці речовини, тому що вони руйнують людей, вбивають цілі нації. Недарма вони такі дешеві, значить – неякісні. Дозволити купити собі горілку чи вино може кожний. Продавці не дивляться на покупців, їм все одно чи це неповнолітня дитина чи просто жінка. Мене завжди дивувала кількість алкоголю в кожному магазині. Продукція його нескінченна. Просто комусь вигідно знищити народ, який переміг страшний голод у 1933 році, виграв Другу Велику Вітчизняну війну, продовжує розвиватись в техніці і дослідженнях. Початок знищувального процесу нікого не насторожує, ми не уявляємо, що пару чарок призведуть до страшних наслідків і загублять людське життя, але за першою іде друга, третя… Недарма кажуть, що з першим стаканом людина п’є вино, з другим – вино п’є вино, а з третім вино п’є людину.
 
lenys6kaДата: Середа, 03.14.2012, 11:13 PM | Повідомлення # 3
Сержант
Група: Адміністратори
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
Алкоголізм це навіть не звичка, а хвороба.

Алкоголізм – важка хронічна хвороба, у більшості випадків тяжковиліковна. Вона розвивається на основі регулярного і тривалого вживання алкоголю і характеризується особливим патологічним станом організму: нестримним потягом до спиртного, зміною ступеня його переносимости і деградацією особистості. Для алкоголіка сп'яніння представляється найкращим психічним станом. Цей потяг не піддається розумним доводам припинити пити.
 
Форум » Test category » Алкоголь » Алкоголь - засіб впливу на людину
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz