Just say no Неділя, 05.19.2024, 5:43 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Test category » Ми за здоровий спосіб життя » Ми за здоровий спосіб життя (Ми за здоровий спосіб життя)
Ми за здоровий спосіб життя
IgorivnaДата: Неділя, 03.11.2012, 9:40 PM | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Адміністратори
Повідомлень: 17
Репутація: 0
Статус: Offline
Кожен раз, вітаючи нас зі святами, нам бажають найголовнішого – щастя і здоров’я. Чому саме цьго? Мабуть, тому, що без здоров’я щастя є неможливим.
Кожна людина після народження прагне чогось досягти у житті: одні бажають створити сім’ю і народити багато дітей, інші – зробити кар’єру, а дехто хоче встигнути зробити і те, і те. Але ніхто не має наміру витрачати своє життя на лікування різних хвороб. Та чомусь у нашій країні показники здоров’я і тривалості життя не найкращі.
Тут на людину діє багато факторів: навколишнє середовище, суспільство, особливості організму, спаковість... Але найголовнішим є спосіб життя.
Так, я згодна: контролювати навколишнє середовище і суспільство важко, але ж можна контролювати себе і стан свого організму.
Те, як людина планує свій робочий день і відпочинок, чим і як вона харчується, які має звички і, навіть, що вона носить мють величезний вплив на її здоров’я, а значить і на добробут.
Перш за все, ворогом №1 людини є погані звички (вживання алкоголю, наркотиків, тютюнопаління тощо), адже саме з їхньою допомогою ти повільно вбиваєш сам себе, ламаючи, життя і щастя близьких тобі людей. Нажаль, вони є найпоширенішою проблемою серед сучасної молоді віком 12 – 16 років, яка прагне здаватися дорослішою в очах своїх старших друзів.
Також, важливим є спосіб життя. Якщо ви ведете сидячий спосіб життя ( сьогодні це найбільш поширено), то вам просто необхідно більше рухатись у свій вільний час. Невеличка фізична активність протягом 20 хвилин зранку, надасть вам не лише хорошу фізичну форму, а й заряд бадьорості і чудовий настрій на весь день.
Тож не варто шкодувати на себе часу і сил, потрібно лише «взяти себе в руки», покинути всі погані звички і розпочати вести здоровий спосіб життя.
 
Форум » Test category » Ми за здоровий спосіб життя » Ми за здоровий спосіб життя (Ми за здоровий спосіб життя)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz